Własny Port

Artyści i ich fani

Postprzez anka » 2008-12-17, 17:52

więc szantowanie w Przechyłach było baaaardzo udane ;-)

ale od początku:
z Bydgoszczy wybraliśmy się dwoma środkami transportu-autem pojechała ekipa szantymaniaków , dwóch Krzyśków, Beata i ja, a pociągiem dojechali Ljukasz i Aśka. podróż do Warszawy przebiegła bez wiekszych przygód, w zwiazku z tym że do Przechyłów jechalismy pierwszy raz to bardzo nam się przydała nawigacja ;-) facet troche krecił ;p ale jakos dotarliśmy ;-)

pierwsze zaskoczenie-miejsce w którym zlokalizowane sa Przechyły! w zyciu bym nie pomyślała że w takim budynku znajduje sie pub żeglarski...

weszlismy do srodka, rozlokowalismy sie na wcześniej zarezerwowanej ławie-i drugie zaskoczenie-Pani z obsługi podeszła do nas i powiedziała ze może nam dosadzą jakies towarzystwo jak bedzie więcej ludzi. co kraj to obyczaj, w bydgoskich pubach takich manewrów nie spotkaliśmy...

po małym szoku zamówiliśmy piwo i czekalismy na Własny Port.

Chłopacy dotarli i koncert zaczął sie bez opóźnień.

to było granie! na 3 sety, piosenka po piosence, własne kawałki Zespołu i tradycyjne utwory. z kawałków WP grane były między innymi jedna z moich ulubionych- My Dark Lady, Kulawy Joe, przepiekna Piosenka z papieru, Monique de red, oraz Piracka Zaduma...

Własny Port zagrał tez sporo bardziej znanych utworów, mi najbardziej zapadły w pamięci te zadedykowane ekipie z Bydgoszczy-Pod Jodłą i Few Days. DZIĘKUJEMY!!! :-x

a myślę że wszystkich na kolana powaliła brawurowo wykonana Rosie O!

uwielbiam jak ją gra Własny Port :-x

trzy sety minęly bardzo szybko i czas było wyjeżdżać :-(

koncert wyjątkowo mi się podobał, zupełnie inaczej Zespół brzmi w nowym miejscu :)

podróż powrotna.... wszystko byłoby ok, gdyby nie portfel lżejszy o 200 zł zapłacone zaraz za Włocławkiem naszej ukochanej policji ;-) za przekroczenie predkosci...

na jednej ze stacji benzynowych spotkalismy Chłopaków z Zespołu-śmiechu było co niemiara i ruszylismy dalej. w Bydgoszczy zamledowalismy sie o 5.30.

strasznie sie ciesze z sobotniego wyjazdu, mam nadzieje na powtórki ;-)

ps. Makenzen, żałuję że nie dane nam było sie spotkać w Stolicy, mam nadzieje że to nadrobimy :evil:

później wrzucę kilka fotek z tej mega udanej imprezy!
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez anka, łącznie edytowano 1 raz
anka
Szantymaniak aktywny

Status: Offline

Postprzez Brat » 2008-12-17, 21:58

anka napisał(a):Pani z obsługi podeszła do nas i powiedziała ze może nam dosadzą jakies towarzystwo jak bedzie więcej ludzi. co kraj to obyczaj, w bydgoskich pubach takich manewrów nie spotkaliśmy...

To musicie to natychmiast zmienić. Ile fajnych ludzi można poznać w ten sposób....
W warszawskich lokalach żeglarskich jest to norma, w każdym się odbywa taka integracja. Nie zawsze narzucona jest przez właścicieli lokalu.
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez Brat, łącznie edytowano 1 raz
Brat
Szantymaniak aktywny

Postprzez JanuSz » 2008-12-17, 22:11

Tak ludzie sami podchodzą i pytają czy można się dosiąść :-D
w tawernach tak się przyjęło i dzięki temu za każdym razem przybywa nowych znajomych :evil: :evil:
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez JanuSz, łącznie edytowano 1 raz
JanuSz
Szantymaniak bardzo aktywny

Imię i nazwisko: Janusz Szymański

Postprzez anka » 2008-12-18, 02:32

jak ktos do mnie sam podchodzi i pyta czy mam wolne miejsce-to chetnie zapraszam. i znajomych i nieznajomych. i nigdy nikomu nie powiedziałam że nie może dosiąść jeśli tylko miałam wolne miejsca. w Przechyłach pierwszy raz spotkała mnie sytuacja taka w której obsługa lokalu na wejściu, na pytanie o to która jest nasza ława mówi mi ze będziemy sie musieli ścieśniac. a było nas kilka osób i juz było ciasno... moze tak jest w Warszawie, ja byłam zdziwona. jak mam wolne miejsca a widze ze ktos sie rozgląda to sama proponuje dosiadke. i faktycznie sporo nowych znajomości zawarłam w ten sposób, często miłych, ale... zadrzało się tez tak, ze ktos sie dosiadł, za duzo i za szybko wypił i rozrabiał.

teraz o przyjemniejszych tematach. właśnie wróciłam z Kubryka-w czasie koncertu Własnego Portu wyprawiałam urodziny. powiem tylko tyle :

takich urodzin nigdy w życiu nie miałam ;-) nigdy!!!

dziękuję wszystkim za obecność, za życzenia, za towarzystwo w zabawie, za kwiaty i prezenty :-x

a chłopakom z Własnego Portu dziękuję za granie,za to że tak pięknie uprzyjemniliście nam imprezę... bez Was by tak nie było.... jesteście cudowni!!! i już wiem że po teuj imprezie grono Waszych fanów sie powiększyło-o moich Przyjaciół którzy jakos nigdy nie mogli dotrzeć na koncert, a na urodziny sie wybrali ;-)

jeszcze raz wielkie dzieki za wszystko :-x
anka
Szantymaniak aktywny

Postprzez Brat » 2008-12-18, 16:11

anka napisał(a):moze tak jest w Warszawie, ja byłam zdziwona

Faktycznie, też bym był zdziwiony.
Cofam wszystko co powiedziałem / napisałem.
Nie jest to żadną warszawską tradycją...
Przyznam się nawet, że chyba nigdy obsługa lokali mnie o takie rzeczy nie prosiła.
Ale w Przechyłach (z racji na odległość od domu, a co za tym idzie długi powrót) rzadko bywam, więc nie znam Ich wszystkich zwyczajów.
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez Brat, łącznie edytowano 1 raz
Brat
Szantymaniak aktywny

Postprzez JanuSz » 2008-12-18, 16:50

Tak na siłę to tylko w PRL-u dosadzali :-D
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez JanuSz, łącznie edytowano 1 raz
"Ze względu na to, że mężczyźni mają różne gusty, wszystkie kobiety są piękne."

Władysław Grzeszczyk
JanuSz

Imię i nazwisko: Janusz Szymański

Postprzez Beata111 » 2008-12-18, 19:57

Aniu chyba pozostaje mi tylko napisać:Dziękujemy za prześwietny koncert w Warszawie a już szykujemy się do kolejnego wyjazdu...tym razem do Torunia...i może uda nam się w drodze powrotnej nie zarobić mandatu ;P ;)) :evil:
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez Beata111, łącznie edytowano 1 raz
Beata111
Szantymaniak junior

Postprzez anka » 2008-12-18, 23:02

tak, kolejny koncert Własnego Portu sobota, Yarpen Toruń!

rezerwacja ławy właśnie została dokonana! mam nadzieje na świetną jak zawsze zabawę w towarzystwie Własnoportowców ;-) no i juz nie moge się doczekac tej świetnej pizzy która podobno serwują w Yarpenie :-P

zapraszam zainteresowanych na :evil: , pewnie nawet niejedno, do zobaczenia!
anka
Szantymaniak aktywny

Postprzez kicia kocia » 2008-12-19, 05:54

Sorki, że trochę spóźnione, ale jednak zamieszczam fotki z warszawskiego koncertu WP 13 XII w Przechyłach :-)
Z wielkim podziękowaniem za wspaniałą zabawę tamtego wieczoru!!!
Słyszałam ten zespół pierwszy raz i spodobał mi sie już od pierwszego kawałka :mrgreen:
Mam nadzieję, że jeszcze wielokrotnie będzie gościł w warszawskich tawernach... :-D
Załączniki
100_0483m.JPG
Własny Port w warszawskich Przechyłach 13.XII.2008
100_0483m.JPG (103.46 KiB) Przeglądane 4820 razy
100_0484m.JPG
100_0484m.JPG (106.04 KiB) Przeglądane 4822 razy
100_0486m.JPG
100_0486m.JPG (86.48 KiB) Przeglądane 4819 razy
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez kicia kocia, łącznie edytowano 1 raz
[center]
kicia kocia jaka jest - każdy widzi... ;-)

Obrazek
www.kiciakocia.nafali.net

[/center]
kicia kocia
Szantymaniak aktywny

Postprzez anka » 2008-12-21, 02:54

ja równiez nadrobię zaległości i wstawię zdjęcia z koncertu w Przechyłach. było świetnie, w sumie chętnie się tam jeszcze kiedyś wybiore!

ale najbardziej marzy mi się koncert Własnego Portu w Warszawskim Gnieździe Piratów! czytałam na stornie Gniazda ze juz kiedys tam grali,ale ja jakos nie dojechałam, mam nadzieję na to ze taki koncert się jeszcze trafi....

a teraz zdjęcia z Przechyłów!
Załączniki
Własny Port podczas koncertu w warszawskich Przechyłach.JPG
Własny Port podczas koncertu w warszawskich Przechyłach.JPG (38.22 KiB) Przeglądane 4748 razy
na tym zdjęciu-akordeonista o pięknym głosi-Rafał Chmiel-prosiłam go żeby ładnie zapozował do zdjęcia. zapozował. jak widać ;).JPG
na tym zdjęciu-akordeonista o pięknym głosi-Rafał Chmiel-prosiłam go żeby ładnie zapozował do zdjęcia. zapozował. jak widać ;).JPG (39.39 KiB) Przeglądane 4743 razy
tu Piotr Gąsiewski-Kierownik Zespołu i genialny gitarzysta.JPG
tu Piotr Gąsiewski-Kierownik Zespołu i genialny gitarzysta.JPG (33.24 KiB) Przeglądane 4744 razy
tutaj Rafał Ordak-główny vocal Własnego Portu, głos piekny i potężny.JPG
tutaj Rafał Ordak-główny vocal Własnego Portu, głos piekny i potężny.JPG (39.44 KiB) Przeglądane 4747 razy
to basista-Sebastian Alichniewicz, vel Czesio,ostatnio zwany tez Dziurawym ;p.JPG
to basista-Sebastian Alichniewicz, vel Czesio,ostatnio zwany tez Dziurawym ;p.JPG (41.03 KiB) Przeglądane 4744 razy
a na tym zdjęciu widać część ekipy z Bydgoszczy-Beata, Łukasz i ja.JPG
a na tym zdjęciu widać część ekipy z Bydgoszczy-Beata, Łukasz i ja.JPG (36.23 KiB) Przeglądane 4744 razy
anka
Szantymaniak aktywny

Postprzez Beata111 » 2008-12-22, 11:25

Aniu a kiedy kiedy wstawisz zdjęcia z koncertu w Toruniu.Niestety nie udało mi się dojechać...a chętnie je obejrzę. :roll: :roll:

A teraz korzystając z okazji:

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Marzeń o które warto walczyć,
wartości którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się żyć.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
i Szczęśliwego Nowego Roku
życzy wszystkim Beata
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez Beata111, łącznie edytowano 1 raz
Beata111
Szantymaniak junior

Postprzez anka » 2008-12-22, 14:18

zdjęcia za chwilę-najpierw krótka relacja z koncertu ;-)

świetnie było! zresztą to dla fanów Własnego Portu żadna nowość ;-)
pojechaliśmy do Yarpena do Torunia we czwórke-Łukasz,Asia,Krzysiek i ja-i jechaliśmy z nastawieniem na dobry koncert, świetną zabawę no i pizzę-podobno rewelacyjną....

i jak planowaliśmy-tak było! koncert-rewelacja, miejsce fajne-mimo że to Toruń hihihi-a o animozjach bydgosko-toruńskich wszyscy pewnie wiecie ;-) nie, żartujuę,ale... jestem kibicem żuzla i Toruń zawsze mi się kojarzył z konkurencyjnym klubem żuzlowym,a od soboty-Toruń to Yarpen!

Yarpen to świetne miejsce, świetny klub z rewelacyjną pizzą.usiedliśmy przy okrągłym stoliku i jak zamówiliśmy pizzę rodzinną to zajęła akurat cały stolik ;p miejsca na talerze juz nie było.... pychota... polecam!

a sam koncert? jak zawsze-Własny Port zagrał wiele swoich kompozycji i kilka tradycyjnych szant i piosenek żeglarskich, wszyscy uczestnicy koncertu bawili się rewelacyjnie! mi się podobała zwłaszcza atmosfera przy pierwszy stoliku ;-) świetna ekipa tam balowała! pozdrawiam :-x

mam nadzieję że WP nie raz zagra jeszcze w Yarpenie-będę się starała byc na każdym koncercie w tym miejscu, mam nadzieję że się uda!
Załączniki
P1100376.JPG
P1100376.JPG (27.32 KiB) Przeglądane 4675 razy
P1100377.JPG
P1100377.JPG (37.42 KiB) Przeglądane 4670 razy
P1100383.JPG
P1100383.JPG (33.54 KiB) Przeglądane 4673 razy
P1100387.JPG
P1100387.JPG (35.6 KiB) Przeglądane 4671 razy
P1100428.JPG
P1100428.JPG (35.01 KiB) Przeglądane 4673 razy
P1100429.JPG
P1100429.JPG (32.34 KiB) Przeglądane 4673 razy
anka
Szantymaniak aktywny

Postprzez ljukasz84 » 2009-01-06, 01:07

Dość dawno nie pisałem w naszym rodzimym wątku, więc pora troszkę odswieżyć. Naturalnie ostatnio przeżyłem wiele pozytywnych chwil z Własnym Portem w "Przechyłach" i "Yarpenie". Jak zawsze w dobrym towarzystwie i przy dobrej muzyce... Czego więcej można chcieć? Mam nadzieję, że nasze podróżnicze horyzonty poszerzą się o nowe kluby... I mam wielką nadzieje,że chłopaki wystąpią kiedyś w warszawskim bądź łódzkim "Gnieździe Piratów". Sam z chęcią poznałbym klimat tej tawerny. Może kiedyś przyjdzie taki czas...
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez ljukasz84, łącznie edytowano 1 raz
ljukasz84
Szantymaniak junior

Postprzez kicia kocia » 2009-01-06, 17:25

Sądzę, że WP jest już na tyle dobrą kapelą, że gdyby wysłali jakieś demo do Gniazda i zaczęli rozmowy - wkrótce usłyszelibyśmy ich znowu w Warszawie :-D
A ja miałabym okazję poznać ljukasz84, z którym się jakoś w Przechyłach rozminęłam... ;-)
[center]

Obrazek

[/center]
kicia kocia
Szantymaniak aktywny

Postprzez marcia » 2009-01-06, 17:37

ja muszę przyznać że do tej pory niewiele mogłam powiedzieć o WP ...
jakoś jednak sie złozyło - okazało ;) ze moja kumpela z pracy jest również wielbicielka szant i ONA właśnie bywa na WP i taks ie jakos zgadywaliśy aż wreszcie i JA Zaczęłam bywać ;)
fajne chłopaki - żywiołowe aranżacje muzyczne ( czasem trochę dziwnie mi sie słuchało bo znałam inne aranżacje znanych klasyków - co jednak nie znaczy ze były one gorsze - bo lubie inność ... także jestem na prawde mile zaskoczona
co wiecej ostatnio nawet miałam okazje byc na oncercie mixu WP - Braq Słów w Kubryku TO dopier kapitalne granie na prawdę chylę czola niestety jak to zwykle bywa w sroku tygodnia nie moglam zotac do konca ale po prostu bylam "kupiona" ;)
takze na pewno do miłego ;)
a ekipa bydgoska do zobaczenia pewnie w komplecie ( mniejszym badz wiekszym ;p) 24.01 na koncercie TRZECH MAJTKÓW w Kubryku ;)))
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez marcia, łącznie edytowano 1 raz
...:::Being crazy it`s a lonely road, but I`ve got only one life to live:::...
Mój Fotolog
marcia

Postprzez haga » 2009-01-09, 19:48

kicia kocia napisał(a):Sądzę, że WP jest już na tyle dobrą kapelą, że gdyby wysłali jakieś demo do Gniazda i zaczęli rozmowy - wkrótce usłyszelibyśmy ich znowu w Warszawie :-D

Chciałam nadmienić, że Własny Port już niejednokrotnie grał w Gnieździe Piratów,
zarówno w Warszawie, jaki i w Łodzi. Zabawa była przednia - jak zwykle :))
A oto poszlaka !

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam Hania

ps. Autor zdjęć: http://janvandersaar.eu/

--
Od Makenzen: Hania, usunęłam Twoje zdjęcia z serwera forum, załadowałam na imageshack i wrzuciłam do posta, żeby nie obciążać serwera forum po ostatnich problemach technicznych.
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez haga, łącznie edytowano 2 razy
haga
Szantymaniak malo aktywny

Postprzez kicia kocia » 2009-01-10, 12:06

Znaczy - ścieżka do Gniazda przetarta i możemy liczyć na więcej :-)

A z dobrych wieści widziałam, że 24 stycznia WP znów zawita do Przechyłów :-D
Akurat odwiedzi mnie wtedy kuzynka, więc wyciągnę ją na świetny koncert! :mrgreen:
[center]

Obrazek

[/center]
kicia kocia
Szantymaniak aktywny

Postprzez haga » 2009-01-22, 20:36

kicia kocia napisał(a):A z dobrych wieści widziałam, że 24 stycznia WP znów zawita do Przechyłów :-D
Akurat odwiedzi mnie wtedy kuzynka, więc wyciągnę ją na świetny koncert! :mrgreen:

To już pojutrze. Mam nadzieję, że plany Ci się nie zmieniły miła Kiciu Kociu :)
Dla tych co do tej pory nie słyszeli, drobna próbka Własnego Portu - właśnie z Przechyłów.

http://pl.youtube.com/watch?v=UpFVVKFmF1w to piosenka Własny Port

http://pl.youtube.com/watch?v=n8vnDc65M ... re=related a to Monic the red

Na YouTube są też inne ich utwory - zapraszam do posłuchania :)

Pozdrawiam Hania
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez haga, łącznie edytowano 1 raz
haga

Postprzez kicia kocia » 2009-01-23, 18:30

Dzięki za linki z WP na YouTube! :-)
Moja bytność na jutrzejszym koncercie nieco się zamgławia,
bo ciągle remontu nie mogę w domu skończyć :-(
Ale obiecuję (przede wszystkim sobie :-P ),
że stanę na głowie, żeby dotrzeć chociaż na 2 sety...
[center]

Obrazek

[/center]
kicia kocia
Szantymaniak aktywny

Postprzez Connor » 2009-01-24, 19:42

a ja miałem zaliczyć Banany w perle, planowałem po jednym secie wyciągnąć moje maleństwo i pojechać do przechył, a tu dupa...jestem jeszcze w robocie, padam na ryjek, Ewa po robocie też zmęczona i wszystkie plany padły. No cóż Kicia napijemy sie innym razem.okazji będzie jeszcze wiele.
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez Connor, łącznie edytowano 1 raz
"Nie uciekniesz przed Wiatrem, stój twarzą do Niego, pomiędzy żaglami i trzymaj kurs"

White squall
Connor

Postprzez Makenzen » 2009-01-25, 11:37

Własny Port, z tego co pamiętam, będzie grał w P-łach 7.02. Idę ofkors, czas nie tylko się zwłasnoporcić, ale także poznać Kicię :-D
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez Makenzen, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Makenzen
Szantymaniak hiperaktywny

Imię i nazwisko: JoannaVonMackensen;)

Postprzez kicia kocia » 2009-01-25, 11:53

Makenzen napisał(a):Własny Port, z tego co pamiętam, będzie grał w P-łach 7.02. Idę ofkors, czas nie tylko się zwłasnoporcić, ale także poznać Kicię :-D

QPA! Jedna wielka QPA! Nie byłam w Przechyłach, bo skończyłam tapetować o 2 w nocy :-( :-( :-( W dodatku jestem dopiero w połowie, więc dzisiaj powtórka z tej rozrywki :shock: Jak wreszcie skończę, to się chyba uchleję z radości... a potem pójdę wreszcie gdzieś na szantowe piwo :twisted: Nie omieszkając zawitać 7.II do Przechyłów na koncert WP, co by nie tylko posłuchać świetnego koncertu, ale także poznać Makenzen :mrgreen: i postawić piwo Connorowi, jeśli tam zawinie za 2 tygodnie ;-D
[center]

Obrazek

[/center]
kicia kocia
Szantymaniak aktywny

Postprzez Makenzen » 2009-01-25, 12:43

Pop*ło mi się. WP gra w Przechyłach nie 7.II, a 14.II.
Obrazek
Makenzen

Postprzez kicia kocia » 2009-01-25, 13:58

Makenzen napisał(a):Pop*ło mi się. WP gra w Przechyłach nie 7.II, a 14.II.

To gdzieś się musimy wcześniej, Makenzen, na zapoznawcze piffko zmówić, bo Walentynki spędzam w Budapeszcie u mojego sylwestrowego Węgrzyna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak na marginesie, to muszę go spytać, czy Węgrzy słuchają szant,
bo może którąś zaprzyjaźnioną kapelę można by do nich na export wysłać :-D
[center]

Obrazek

[/center]
kicia kocia
Szantymaniak aktywny

Postprzez ljukasz84 » 2009-01-25, 15:08

No cóż będę chyba pierwszy... Drodzy Szantymaniacy z Warszawy! Jak wrażenia po wczorajszym koncercie? Przecież oprócz Makenzen i Kici są na tym forum aktywni warszawscy maniacy szantowi? Ja już "Przechyły" z Własnym Portem mam za sobą (13.12.2008), a wczoraj nasza bydgoska ekipa bawiła się na miejscu również przy zespole szantowym. Ale może dnia wczorajszego wydarzyło się coś ciekawszego w tej stołecznej tawernie? Z chęcią przeczytam Wasze wrażenia:)
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez ljukasz84, łącznie edytowano 1 raz
ljukasz84
Szantymaniak junior

Postprzez agaka » 2009-01-25, 21:53

Koncert świetny, na pewno zjawię się na kolejnym - w walentynki.
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez agaka, łącznie edytowano 1 raz
"Każdy ma swój Własny Port dzięki Wam..."
agaka

Imię i nazwisko: Agnieszka

Postprzez roman39 » 2009-01-31, 20:10

Wczoraj byłem w Tawernie Żołedowo grał tam Własny Port było super polecam miejsca fuul na tańce,brakowało tylko ekipy z Kubryka ,która rozkręciłaby towarzystwo.
Tawerna Szosa Gdańska 81, Żołędowo
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez roman39, łącznie edytowano 1 raz
roman39
Szantymaniak junior

Postprzez anka » 2009-02-03, 08:14

mamy karnawał więc 31.01 na Barce Melody w Bydgoszczy odbył sie 5 Bal Pirata. Grał jak co roku Własny Port,zabawa była fantastyczna, nie było osoby która by nie tańczyła :-)
Zespół grał do białego rana-ja jeszcze nie byłam na imprezie na której WP grał 5 dłuuuugich setów.bawiliśmy się niesamowicie jak na Bal Piratów przystało...
Załączniki
Własny Port-uśmiechy na życzenie.JPG
Własny Port-uśmiechy na życzenie.JPG (36.74 KiB) Przeglądane 4473 razy
P1110584.JPG
P1110584.JPG (35.4 KiB) Przeglądane 4472 razy
P1110558.JPG
P1110558.JPG (35.92 KiB) Przeglądane 4470 razy
P1110481.JPG
P1110481.JPG (36.9 KiB) Przeglądane 4470 razy
P1110476.JPG
P1110476.JPG (33.73 KiB) Przeglądane 4470 razy
ekipa z Akademii Medycznej-byli najbardziej odjazdowo poprzebierani.JPG
ekipa z Akademii Medycznej-byli najbardziej odjazdowo poprzebierani.JPG (39.5 KiB) Przeglądane 4470 razy
a Syrenka swoim strojem zchwyciła wszystkich.JPG
a Syrenka swoim strojem zchwyciła wszystkich.JPG (31.72 KiB) Przeglądane 4472 razy
anka
Szantymaniak aktywny

Postprzez haga » 2009-02-12, 23:41

W sobotę 14 lutego WŁASNY PORT zagra w Przechyłach.

Joanno Makenzen - przypominasz o tym w sąsiednim temacie a znowu Cię nie będzie?
Czyżbyście mieli się spotkać dopiero podczas naszych wakacyjnych planów żeglarsko - rowerowych ?

Coś masz w tej Warszawie duuuużo zajęć - przyjedź Ty lepiej na jakiś czas do Bydgoszczy to sobie odpoczniesz a potem - się zabawimy :))

A teraz ogólnie - oczywiście zachęcam do sobotniej wizyty w Przechyłach - jestem pewna, że będzie bardzo OK.

Hania
Ostatnio edytowano 2011-03-19, 03:23 przez haga, łącznie edytowano 1 raz
haga

Postprzez Makenzen » 2009-02-13, 10:42

No niestety mnie nie będzie, bo to, co pierwotnie miało się odbyć w poprzedni weekend, zostało przesunięte na ten. W związku z czym dzisiaj wsiadam w machalasa, jadę w siną dal i wracam w niedzielę. Szlag trafił 2 fajne koncerty, aż cud, że mnie jeszcze nie trafił... zacznę chyba rozpaczać z błędami ortograficznymi s tego fszystkiego: bóóó!!!
Obrazek
Makenzen

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wykonawcy